Elisa Properties. Fastighetsmäklare -

sensationell Leilighet av Nybygg på Estepona

Leilighet på Estepona - La gaspara - MALAGA

Referens: WR4011925

2

Sovrum

2

Badrum

66 m2

Användbar yta

 

Terrass

Pris från

315.300,00 €

Begär mer information

Kontakt

egenskaper hos fastigheten
Garage
Hiss
Gemensam pool
Hiss
Luftkonditionering
Trädgård
Terrass
Mer information

Elisa Properties er glade for å tilby dette lukkede boligkomplekset med moderne og funksjonelle leiligheter. Leiligheten kan ha 2 og 3 soverom, fordelt på første, første og andre etasje. Alle husene har en orientasjon mot sør eller sørvest og havutsikt i et stort antall av dem. I tillegg har bassene en hyggelig hage, og loftene har store terrasser. Hver leilighet har minst én parkeringsplass.

Fellesområdene er områder som er utformet for å nyte fritid og sport i et rolig miljø. Du kan finne utmerkede hageområder med felles svømmebasseng og treningsstudio hvor du vil nyte å optimalisere din fritid Vi har tatt vare på hver detalj, for å gjøre dette boligen til ditt fremtidige hjem. Kvalitet, distribusjon og design gir denne kampanjen en uovertruffen egen ånd.

Komplekset ligger bare 5 minutter fra bykjernen i Estepona. Denne kampanjen tilbyr mange muligheter for fritid og service, som er ulike golfbaner, som ligger bare 4 kilometer unna, inkludert Doña Julia Golf, Golf Club finca Cortesín, Estepona Golf og Valle Romano. I tillegg vil du ha til din disposisjon kjøpesentre eller fritidssentre som Estepona sportshavn, supermarkeder, skole, restauranter, et sykehus, et helsesenter og flere apotek.

I tillegg ligger det 55 minutter fra Málaga internasjonale lufthavn og 60 minutter med bil fra Maria Zambrano jernbanestasjon. Nærliggende ligger også viktige turistområder som Puerto Banús, bare 20 minutter, det historiske sentrum av Marbella, 30 minutter, og den historiske byen Estepona, bare 5 minutter unna.

For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss.

Plats

Costa Blanca och Costa del Sol är de enklaver som föredras av européer för att njuta av det bästa klimatet och de bästa tjänsterna. Elisa Properties har en bred katalog av fastigheter för att täcka all nationell och internationell efterfrågan, samt en utsökt personlig flerspråkig rådgivningstjänst.

Elisa fastigheter är också rätt fastighetsmäklare för att sköta försäljningen av din fastighet med de bästa garantierna för kommersiell framgång.

Ta emot vårt nyhetsbrev

2 + 15 =

Företag

Följ oss på:

 

 

Copyright © 2023 Elisa Properties | Programación Garma