Elisa Properties. Fastighetsmäklare -

sensationell Leilighet av Innflytningsklar på Orihuela Costa

Leilighet på Orihuela Costa - PAU 8 - ALICANTE

Referens: A4241

2

Sovrum

2

Badrum

70 m2

Användbar yta

 

Terrass

Pris från

139.000,00 €

Begär mer information

Kontakt

egenskaper hos fastigheten
Hiss
Gemensam pool
Hiss
Uppvärmning
Luftkonditionering
Ljust
Terrass
Mer information

Nyt luksusen og romsligheten i denne flotte leiligheten på den prestisjetunge golfbanen Las Ramblas. Leiligheten har et samlet areal på 76 kvadratmeter, to doble soverom, to komplette bad og et fullt utstyrt kjøkken som er klart til å tas i bruk. Den sørvendte beliggenheten sørger for naturlig lys hele dagen, og gulvene er belagt med vakre keramiske fliser.

Leiligheten er også utstyrt med sentral klimaanlegg, garderober, sentralvarme og ligger i nærheten av supermarkeder, kjøpesentre, skoler og til og med sykehus, noe som gjør at du kan kose deg uten å bekymre deg for mye, siden du har alt du trenger. På varme dager kan du avkjøle deg med en avslappende svømmetur takket være det felles svømmebassenget som du har eksklusiv tilgang til, eller du kan ta en spasertur blant de grønne trærne.
Urbanisasjonen er bevoktet 24 timer i døgnet, noe som sikrer fullstendig ro og uovertruffen sikkerhet.

Plats

Costa Blanca och Costa del Sol är de enklaver som föredras av européer för att njuta av det bästa klimatet och de bästa tjänsterna. Elisa Properties har en bred katalog av fastigheter för att täcka all nationell och internationell efterfrågan, samt en utsökt personlig flerspråkig rådgivningstjänst.

Elisa fastigheter är också rätt fastighetsmäklare för att sköta försäljningen av din fastighet med de bästa garantierna för kommersiell framgång.

Ta emot vårt nyhetsbrev

9 + 2 =

Företag

Följ oss på:

 

 

Copyright © 2023 Elisa Properties | Programación Garma