OM OSS

Elisa Properties ble grunnlagt for å skape et omfattende eiendomsforvaltningsområde med sterkt fokus på kundeservice og alltid streve etter å overgå dine forventninger. Med dette målet i tankene har vi kontinuerlig vokst til å bli et ledende selskap innen eiendomssektoren.

 

Vi är medvetna om hur transcendentalt det är för varje person att hitta precis den fastighet de behöver, oavsett om det är för att bo, spendera tid i den, hyra eller investera. Detta leder till att vi är mycket noggranna med varje fastighet och erbjuder de bästa lösningarna anpassade till varje kunds kriterier och prioriteringar, med målet att ge maximalt värde i varje transaktion.

 

Vi vet att god kommunikation är avgörande för alla fastighetsförvaltningsprocesser, och det är därför vi har ett flerspråkigt team som säkerställer att våra kunders fastighetskriterier uppfylls och alla problem förstås. All vår personal har lång erfarenhet och är utbildade med djup kunskap om såväl marknaden som de finansiella och juridiska aspekterna relaterade till fastighetssektorn.

Vi tillhandahåller en global, steg-för-steg-tjänst, oavsett om du letar efter ditt drömhus eller en högavkastande investering, en av våra experter guidar dig genom processen med allt du kan behöva: marknadsundersökningar, fastigheter, bolån, juridisk rådgivning, skatt och olika tjänster efter försäljning.

Vi vill särskilt värdera våra internationella agenter som har bidragit så mycket i dessa svåra tider som vi har gått igenom på grund av covid-pandemin och tillsammans lyckats tillfredsställa våra kunder från hela världen.

Vi vill tacka alla våra kunder som har valt oss och litat på oss, vi tror på varaktiga relationer och vi kommer att fortsätta att sträva efter excellens för att erbjuda dig den bästa fastighetsservicen.

Dina prioriteringar, vårt intresse.

Costa Blanca og Costa del Sol er enklavene foretrukket av europeere for å nyte det beste klimaet og de beste tjenestene. Elisa Properties har en bred katalog med eiendommer for å dekke all nasjonal og internasjonal etterspørsel, samt en utsøkt personlig flerspråklig rådgivningstjeneste.

Elisa eiendom er også den rette eiendomsmegleren til å administrere salget av din eiendom med de beste garantiene for kommersiell suksess.

Motta vårt nyhetsbrev

13 + 2 =

Virksomhet

Följ oss på:

 

 

Copyright © 2023 Elisa Properties | Programación Garma