ETTER ROMSERVICE

Hos Elisa Properties vet vi at boligkjøp bare er en del av prosessen og vi ønsker å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha og hjelpe deg hele veien slik at du kan bevege deg komfortabelt til våre solfylte strender.

Vi har opprettet ettersalgsserviceavdelingen for å tilby deg omfattende og personlig rådgivning tilpasset dine behov, og derfor har vi etablert et bredt nettverk av selskaper og samarbeidspartnere som vi gjør tilgjengelig for deg: fra renoveringstjenester, interiørdesign, elektro. teknikere og rørleggerarbeid, flytting og forsikring til et bredt spekter av juridiske og juridiske tjenester, for eksempel innhenting av sertifikater, endring av eierskap av forsyninger til ditt nye hjem eller behandling for å få hjemmedokumentasjon.

Kontakt oss og spør om våre ettermarkedstjenester.

Costa Blanca og Costa del Sol er enklavene foretrukket av europeere for å nyte det beste klimaet og de beste tjenestene. Elisa Properties har en bred katalog med eiendommer for å dekke all nasjonal og internasjonal etterspørsel, samt en utsøkt personlig flerspråklig rådgivningstjeneste.

Elisa eiendom er også den rette eiendomsmegleren til å administrere salget av din eiendom med de beste garantiene for kommersiell suksess.

Motta vårt nyhetsbrev

3 + 15 =

Virksomhet

Följ oss på:

 

 

Copyright © 2023 Elisa Properties | Programación Garma