VI INVESTERER I DIN EIENDOM

Suksessen til salget ditt starter her

Vi øker verdien av eiendommen din ved å lage en personlig markedsføringsplan, bruke Home Staging-teknikker og lage foto- og videorapporter, og tilby deg en omfattende og spesialisert tjeneste gjennom hele prosessen for å sikre et vellykket, raskt og lønnsomt salg.

HOS ELISA PROPERTIES ØKER VI VERDEN PÅ BOLIG DITT UNDER PROSESSEN

VI PLANLEGGER

VI VET HVORDAN DU FÅR EIENDOMMENS MAKSIMALE POTENSIAL

Vi genererer en komplett og personlig markedsføringsplan som tilbyr deg Homestaging, reformer og videoer og profesjonelle fotografiske rapporter for å forbedre eksponeringen og markedsføringen av eiendommen din.

VI RAKK

VI FÅR DET STØRSTE UTVALGET FOR EIENDOMMEN DIN

Vi har et bredt globalt nettverk hvor vi når et stort antall nasjonale og internasjonale kjøpere og agenter. Vi bruker både online og offline markedsføringsstrategier for å oppnå maksimal rekkevidde for eiendommen din.

VI FORHANDLER

DINE PRIORITERINGER, VÅR INTERESSE

Du vil ha et team med gode forhandlingsevner for å sikre dine interesser og rettigheter til enhver tid.

Vi sikrer at alle prosedyrer, kontrakter og sertifikater er på plass for å sikre din trygghet.

VI STENGER

VI TAR PÅ ALT

For å oppnå en vellykket salgsavslutning, må det alltid gjøres riktig og sikre at begge parter er fornøyde. Vi tar oss av alle byråkratiske og juridiske prosedyrer knyttet til salg av din eiendom, som for eksempel utlevering av kvitteringer for å sikre en vellykket og hyggelig salgsprosess.

VET DU HVA ER VERDEN PÅ EIENDOMMEN DIN?

FOR Å OPNÅ ET LYKKELIG SALG ER DET GRUNNLEGGENDE Å FASTSETTE RIKTIG SALGSPRIS

Ønsker du å vite et prisoverslag på boligen din, er her et automatisk boligtakstsystem (AVM) som gir deg en omtrentlig verdi basert på tilbudsdata og transaksjoner som samsvarer med eiendommens egenskaper.

Med dette verktøyet vil du kunne få et estimat av prisen på boligen din, men for å sikre et vellykket salg er det avgjørende å vite den sanne og konkurransedyktige prisen ved å gjøre en uttømmende undersøkelse av markedet.

Hvordan får jeg et mer nøyaktig estimat av boligens verdi?

Automatiske verdivurderingssystemer er et godt utgangspunkt, men for å få et mer nøyaktig estimat på din eiendom er det nødvendig å gjøre en uttømmende markedsundersøkelse.

Ekspertene våre vil analysere prisindeksene, konkurrentene dine og de reelle salgsdataene i området og sammenligne dem med boligen din for i fellesskap å bestemme maksimalprisen for eiendommen din.

Hvorfor selge med oss?

Våre nøkler til et vellykket salg

VI GENERERER VERDIER

Vi øker verdien av eiendommen din med tjenester som «Home Staging» og oppretting av videoer og fotografiske rapporter for å få mest mulig ut av eiendommen din og øke dens ønskelighet.

VI FORSIKRER VERDEN

Vi gjennomfører en uttømmende markedsanalyse som studerer prisindeksene, konkurrentene dine og områdets reelle salgsdata for å sette sammen en konkurransedyktig pris og dermed kan du få høyest mulig lønnsomhet for salget av din eiendom.

TILPASSET STRATEGIER

Vi genererer en komplett og personlig markedsføringsplan for å tilpasse oss dine behov, vi bruker både online og offline markedsføringsstrategier og vi har et bredt globalt nettverk hvor vi får tilgang til mange nasjonale og internasjonale kjøpere og agenter for ågarantere maksimal rekkevidde for din eiendom.

VI UNNGÅR EMOTIONELLE FEIL

Vi vet hvor viktig salg av eiendommen deres er for hver enkelt person, og at det kan være utmattende. Derfor sikrer det å ha en erfaren agent under prosessen nøytralitet i viktige beslutninger før salget.

VI FORHANDLER FOR DINE INTERESSER

Våre eiendomsmeglere har dyp kunnskap om eiendomsmarkedet i hvert område med dokumenterte vellykkede resultater. Vi er ikke fornøyd med bare å være mellommenn, vi representerer dine interesser og rettigheter og prøver alltid å sikre dine prioriteringer.

VI TAR PÅ ALT

Vi ønsker at din eiendoms salgsprosess skal være oversiktlig og enkel.

Vi sørger for at alle prosedyrer, kontrakter og sertifikater er i orden og vi tilbyr deg ulike juridiske rådgivningstjenester for å sikre din trygghet. Vi tror på viktigheten av kommunikasjon og vil holde deg fullt informert om salgsprosessen til enhver tid.

Skal vi hjelpe deg med å selge boligen din?

Hvis du ønsker å selge huset ditt hos oss eller har spørsmål om salgsprosessen, fyll ut skjemaet under og en av våre agenter vil kontakte deg.

Costa Blanca og Costa del Sol er enklavene foretrukket av europeere for å nyte det beste klimaet og de beste tjenestene. Elisa Properties har en bred katalog med eiendommer for å dekke all nasjonal og internasjonal etterspørsel, samt en utsøkt personlig flerspråklig rådgivningstjeneste.

Elisa eiendom er også den rette eiendomsmegleren til å administrere salget av din eiendom med de beste garantiene for kommersiell suksess.

Motta vårt nyhetsbrev

2 + 11 =

Virksomhet

Följ oss på:

 

 

Copyright © 2023 Elisa Properties | Programación Garma