JURIDISK INFORMASJON

Hos Elisa Properties vet vi at kjøp, salg eller investering i en eiendom er en viktig beslutning og reiser derfor mange tvil, derfor har vi i Elisa Properties en juridisk avdeling spesialisert på eiendomsrett som hjelper deg gjennom hele prosessen. kjøpe, selge eller lease boligen din.

Vårt mål er å tilby deg en personlig behandling av omfattende råd, sikre din trygghet, kvalitetsservice og forsvare dine rettigheter til enhver tid.

Vi har fagfolk spesialisert på saken og vi tilbyr deg et bredt spekter av juridiske tjenester for å sikre standardisering av din eiendom for fremtidig kjøp/salg.

Costa Blanca og Costa del Sol er enklavene foretrukket av europeere for å nyte det beste klimaet og de beste tjenestene. Elisa Properties har en bred katalog med eiendommer for å dekke all nasjonal og internasjonal etterspørsel, samt en utsøkt personlig flerspråklig rådgivningstjeneste.

Elisa eiendom er også den rette eiendomsmegleren til å administrere salget av din eiendom med de beste garantiene for kommersiell suksess.

Motta vårt nyhetsbrev

4 + 10 =

Virksomhet

Följ oss på:

 

 

Copyright © 2023 Elisa Properties | Programación Garma