På den berømte stranden La Zenia i Orihuela Costa samles hundrevis av europeere hvert år for å feire jul på stranden sammen med venner og familie, hvor de nyter det fine været og den festlige stemningen.

La Zenia beach packs 'em in on Christmas Day - News, Sport, Information, Property, Business in Spain

I flere år har talrige besøkende valfartet til La Zenia-stranden for å feire jul ved sjøen. Noen velger å arrangere grilling med deilig grillet kjøtt og hamburgere, mens andre foretrekker smørbrød, alt til tonene av festlige melodier.

Med varme temperaturer, av og til opp mot 20 grader, er det modige sjeler som ikke nøler med å ta på seg badetøy og den karakteristiske julelua for å dyppe seg i det krystallklare vannet, og nyte et av årets siste dypp.

Dette årlige arrangementet på La Zenia-stranden har blitt en dypt rotfestet tradisjon for de som ønsker å feire disse datoene på en unik og minneverdig måte. Kombinasjonen av havbris, god mat og julestemning gjør denne dagen virkelig spesiell for alle deltakerne.

Ønsker du å delta i julefeiringen i La Zenia?

Hvis du er interessert i å skaffe deg eiendom eller bare komme på ferie til Costa Blanca for å nyte denne tradisjonen, kan du se våre tilgjengelige eiendommer her!