Planlegger du fremtiden din i Spania og føler deg overveldet av de byråkratiske prosessene? Ikke let lenger, for å skaffe ditt Utenlandske Identitetsnummer (NIE) er det første essensielle steget mot din spanske drøm, og vi er her for å lette veien for deg.

NIE er ikke bare et nummer; det er nøkkelen som åpner dørene til et bredt spekter av tjenester og muligheter i Spania. Fra å etablere en bankkonto til å kjøpe eiendom, registrere deg på universitetet eller starte din egen virksomhet, er NIE uunnværlig for enhver profesjonell, akademisk og økonomisk aktivitet i dette livlige landet.

Vi vet at prosedyrene kan være forvirrende: NIE, oppholdskortet, Utlendingsidentitetskortet (TIE)… Hvilken trenger du? Vi forenkler det for deg. NIE er din identifikasjon som utlending i Spania, et juridisk krav for nesten enhver viktig operasjon som du ikke bør forveksle med de tidligere nevnte.

Du kan søke om NIE direkte i Spania eller fra hjemlandet ditt gjennom det spanske konsulatet. Du kan gå personlig eller via en akkreditert representant. Sørg for at alle krav er i orden, fra det offisielle EX-15 skjemaet til valideringen av passet ditt og begrunnelsen for oppholdet ditt i Spania.

I tillegg må du betale den offisielle avgiften med Modell 790, Kode 012 og det er veldig viktig å planlegge din avtale på forhånd, for å sikre at opplevelsen din blir så smidig som mulig.

I vårt selskap er din ro vår prioritet. Kontakt oss for mer informasjon og la oss ta hånd om detaljene. Gjør deg klar til å leve ditt spanske eventyr med full tillit!