Der golf og avslapning møtes i et solfylt paradis. Oppdag verdensklasse golfbaner og den roen dette eksklusive stedet tilbyr. Estepona skiller seg ut som et europeisk hjørne elsket av golfentusiaster. Med enestående golfbaner, uendelige strender, maleriske strandkiosker og autentiske restauranter tilbyr det et eksklusivt og fredelig miljø. Opplev en avslappende ferie under den strålende solen i mer enn 320 dager i året, med alle fasiliteter for å nyte din favorittsport på førsteklasses golfbaner i Estepona.

Finca Cortesín Golf Club: Luksus og Eksklusivitet på Costa del Sol

Dykk ned i luksus og eksklusivitet på Finca Cortesín Golf Club. Anerkjent for sin 18-hulls bane som majestetisk strekker seg over et pittoresk område med panoramautsikt over Middelhavet og fjellene. Dette velkjente golfparadiset tilbyr sjenerøse fairwayer, krevende greener, en luksuriøs spa, gourmetrestauranter og en atmosfære av sofistikasjon og avslapning. En uovertruffen opplevelse for golfentusiaster.

Valderrama Golf Club: Et ikon av naturskjønn skjønnhet og golfutfordring

Oppdag Valderrama Golf Club, et ikonisk sted i Sotogrande. Kjent for sin utfordrende design og naturskjønn skjønnhet, har denne golfbanen vært vert for Ryder Cup i 1997 og en rekke elite turneringer. De smale fairwayene, krevende greener og prestisjefylte atmosfæren gjør den til et must-besøk for golfentusiaster som elsker utfordringen.

Estepona Golf: Imponerende natur og enestående golf

Estepona Golfbanen er en skatt på Costa del Sol i Spania. Beliggende i et naturskjønt miljø, gir den en unik golfopplevelse med velpleide fairwayer og romslige greener. Den naturlige scenen med majestetiske Sierra Bermeja som bakteppe og panoramautsikt over Middelhavet gjør det til et magisk sted for golfentusiaster. I tillegg gir klubbhuset med flott havutsikt og et utmerket matutvalg en imponerende opplevelse.

La Resina Golf & Country Club: Eleganse og ro på 9 hull

Oppdag La Resina Golf & Country Club, en golfbane som imponerer med sin imponerende design og utsøkte hagearbeid. Strategisk plassert i et prestisjefylt boligområde gir det en hyggelig opplevelse der du kan slynge deg mellom innsjøer, hundre år gamle oliventrær og tropiske hager. De nøye vedlikeholdte 9 hullene passer perfekt for golfere som søker en givende opplevelse i et rolig miljø.

Valle Romano Golf & Resort: Et førsteklasses golfkompleks

Valle Romano Golf & Resort er et anerkjent golfkompleks på Costa del Sol. Med førsteklasses boliger og en 18-hulls golfbane gir dette stedet en enestående golfopplevelse. Boligene er fordelt i sjarmerende «landsbyer» som er integrert i den eksklusive golfbanen, med fasiliteter som svømmebassenger, hageområder og en prestisjefylt klubbhus. I tillegg har de en velkjent golfskole for de som ønsker å forbedre ferdighetene sine og et komplett idrettsanlegg.

Los Naranjos Golf Club: Naturskjønn skjønnhet og kvalitetsgolf i Marbella

Beliggende i Marbella er Los Naranjos Golf Club et fremtredende sted på Costa del Sol. Den strategiske utformingen har brede fairwayer og velpleide greener omgitt av frodig vegetasjon og palmetrær. Med panoramautsikt over fjellet La Concha kjennetegnes denne klubben av en avslappet atmosfære og omhyggelig oppmerksomhet på detaljer. En førsteklasses golfopplevelse for spillere på alle ferdighetsnivåer.

San Roque Club: Naturskjønn skjønnhet og enestående golfutfordringer

San Roque Club, som ligger i San Roque, er en eksklusiv golfklubb som fanger oppmerksomheten med sin naturskjønnhet og unike golfutfordringer. Med to baner designet av Dave Thomas, tilbyr den en rekke utfordringer for golfere på alle nivåer. Campo Nuevo, med brede fairwayer og beskyttede greener, kontrasterer med Campo Viejo, en mer tradisjonell bane med trær og vannhindre langs fairwayen. For golfentusiaster som søker en unik opplevelse, er San Roque Club det perfekte valget.

Atalaya Golf & Country Club: Kvalitetsgolf og opplæring i en imponerende setting

Atalaya Golf & Country Club har to imponerende baner: Atalaya Old Course, egnet for golfere på alle nivåer, med utsikt over Sierra de la Concha. I tillegg til brede fairwayer og raske greener har klubben en prestisjefylt golfskole ledet av mestere som Carlos Balsameda og Diego Morito. Siden åpningen i 1990 har Atalaya blitt en av de mest populære golfdestinasjonene i Málaga. Med det eksklusive hotellet Atalaya Park og førsteklasses treningsmuligheter er det det ideelle stedet å forbedre ditt spill og nyte en uforglemmelig golfopplevelse på Costa del Sol. Det som virkelig skiller seg ut, er den prestisjefylte golfskolen ledet av mestere som Carlos Balsameda og Diego Morito, som tilbyr høykvalitets opplæring. Siden åpningen i 1990 har Atalaya blitt en av de mest populære golfdestinasjonene i Málaga, med det eksklusive hotellet Atalaya Park som gir fordeler for gjestene og en førsteklasses treningsbane.

Finn ditt paradis på Costa del Sol. Oppdag våre eiendommer online og ta steget mot det livet du alltid har drømt om. Vårt team er klart til å hjelpe deg, kontakt oss i dag. Ikke vent lenger, det perfekte hjemmet venter på deg. Gjør drømmen til virkelighet, besøk nettstedet vårt og ta kontakt nå!