I år arrangerer Finca Cortesín for første gang i historien den største lagkonkurransen av de beste profesjonelle golfspillerne, Soheim Cup der de mest talentfulle spillerne fra Europa og USA skal konkurrere.

 

Solheim Cup 2023 representerer en unik mulighet til å styrke sin posisjon som en trygg turistdestinasjon, i tillegg til å styrke satsingen på kvinneidrett i et bærekraftig arrangement med internasjonal gjennomslagskraft som arrangeres annethvert år. Konkurranseformen inkluderer enkeltkamper, parkamper og lagkamper, og målet er å samle poeng for å vinne cupen i en spennende kamp mellom Europa og USA.

 

Finca Cortesín er det første spillestedet i Spania for Solheim Cup som for tiden finner sted. Dette verdensberømte feriestedet har allerede vært vertskap for tre utgaver av European Tours Volvo World Match Play Championship på forhånd og har ved flere anledninger blitt kåret til en av de fem beste spanske golfbanene i spesialiserte medier som Golf World og Golf Digest.

Den har 18 hull der europeiske og amerikanske lag skal konkurrere om Soheim Cup i 2023.

 

Arrangementet startet 18. september 2023 og avsluttes søndag 24. september 2023 hvor vinnerlaget i årets Soheim Cup vil bli annonsert.

· På den første dagen og den andre dagen ble det spilt 4 foursomes om morgenen (fra 8:10 til 8:46 vil avganger finne sted) og 4 fourballs på ettermiddagen (mellom 13:40 og 14:25) .

· Fredag ​​og lørdag åpner dørene til Finca Cortesín kl. 06.00 om morgenen og søndag kl. 8.30. På denne siste dagen spilles det 12 avgjørende singler.

 

Ikke gå glipp av dette flotte arrangementet på Costa del Sol denne helgen!