Velkommen til den utsøkte regionen Costa Blanca, hvor solen skinner sterkt og det turkise vannet forsiktig kjærtegner den gylne sanden. Dette magiske hjørnet av Spania, som ligger i provinsen Alicante, er kjent for sine fantastiske strender som tiltrekker seg både turister og lokalbefolkningen. I denne artikkelen tar jeg deg med på en virtuell reise gjennom de beste strendene på Costa Blanca, hvor du kan fordype deg i den naturlige skjønnheten og stillheten som dette stedet har å tilby.

 

1. La Granadella-stranden

Vi begynner vår odyssé på La Granadella-stranden, en ekte skjult diamant på kysten. Ligger nord for Costa Blanca, trollbinder denne stranden sine besøkende med sitt jomfruelige miljø og krystallklare vann. La Granadella er omgitt av majestetiske fjell og er perfekt for naturelskere og vannsportentusiaster. Fra dykking og snorkling til kajakkpadling og padleboarding, her finner du uendelige muligheter til å fordype deg i undervannsverdenen og glede deg over rikdommen av marint liv.

2. Albir-stranden

Playa del Albir, i Alicante, er en rolig perle på Costa Blanca. Med krystallklart vann og gyllen sand, tilbyr det en avslappet atmosfære å slappe av. Den omfattende promenaden inviterer deg til å nyte panoramautsikten. Ideell for svømming, padleboarding og kajakkpadling, og for å utforske kysten. Nærliggende tjenester garanterer et komfortabelt opphold. En oase av fred og naturlig skjønnhet.

3. Levante-stranden (Benidorm)

Benidorm, kjent som «Middelhavets New York», er hjemmet til den ikoniske Levante-stranden. Denne imponerende sandstripen som er mer enn to kilometer lang byr på uendelige muligheter for sol- og havelskere. Fra å trene vannsport til å bygge sandslott med de minste, alle vil finne sin lykke her. Videre, langs strandpromenaden, vil du finne et bredt utvalg av barer, restauranter og butikker for å tilfredsstille alle dine ønsker.

4. Ambolo Cove

Hvis du er ute etter en roligere og mer tilbaketrukket strand, er Cala Ambolo det ideelle valget. Gjemt mellom klipper, er denne paradisiske viken en oase av fred hvor du kan koble deg til naturen på sitt beste. Tilgangen kan være litt vanskeligere, men belønningen er verdt det. Cala Ambolo nudiststrand er en unik opplevelse for de som ønsker å komme seg vekk fra kjas og mas og finne en autentisk forbindelse med det naturlige miljøet.

5. Aguamarina strand og bukter

Aguamarina-stranden og vikene i Orihuela Costa, Alicante, kombinerer en omfattende gyllen sandstrand med sjarmerende viker skjermet av steinete klipper. Krystallklart og rolig vann for å svømme og slappe av. Mindre overfylt enn andre strender i området, ideelt for å nyte en roligere atmosfære. Enkel tilgang til vikene gjennom asfalterte veier. Et skjult paradis på Costa Blanca.

Costa Blanca er en enestående skatt med en perfekt kombinasjon av spektakulære strender og et middelhavsklima som inviterer deg til å slappe av og nyte livet til det fulle. Uansett hvilken av disse strendene du velger å besøke, vil du bli fordypet i den naturlige skjønnheten og den unike kulturen som bare denne regionen kan tilby. Så hvis du er ute etter en uforglemmelig strandopplevelse, trenger du ikke lete lenger enn til Costa Blanca. Vi venter på deg med åpne armer slik at du kan leve uforglemmelige øyeblikk under den varme spanske solen!